Zonnebank in Nuland

Maak vandaag nog een afspraak bij Joldà

Zonnebank

Om voor te bruinen, bij te bruinen of om bruin te blijven kunt u bij Jolda van onze zonnebank gebruik maken. De zonnebank staat in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte.
Wij werken met Pro Tan, is een Amerikaans product sinds 1987. Deze zonnebank producten voegen vocht en vitamines toe in de huid, die tijdens het bruiningsproces verloren kunnen gaan. En activeren van melanocyten en versnellen de productie van melanine in de huid.

10 Gouden tips voor verstandig zonnen op de zonnebank

1. Bepaal voor het zonnebad uw huidtype. Houdt u aan de gebruiksaanwijzing van de apparatuur, met name aan de daarin aangegeven zontijden.
2. Het is verboden onze zonneapparatuur te gebruiken voor personen onder de 18 jaar en/of met huidtype 1.
3. Als u een huidaandoening heeft, vraag dan eerst uw arts of u gebruik kunt maken van de zonnebank. Indien u acne of psoriasis heeft kan UV-licht een positieve werking hebben.
4. Roept zonnestraling allergische huidreacties op, dan moeten wij u helaas adviseren af te zien van zonnen op een zonnebank.
5. Wij raden u aan, zo mogelijk, uw cosmetica een aantal uren voor het zonnen te verwijderen. Ook kunt u het beste uw sieraden af doen.
6. Sommige medicijnen doen een gevoeligheid voor UV-licht toenemen. Lees de bijsluiter en overleg bij twijfel met uw arts.
7. Omdat UV-licht schadelijk is voor het blote oog, dient u een speciale UV-brilletje te dragen. Dit geldt in het bijzonder als u een oogoperatie heeft ondergaan.
8. Aanbevolen wordt maximaal eenmaal per dag tot 50 keer per jaar de zonnebank te gebruiken. Zonnebrand dient u ten alle tijden te vermijden.
9. Zonnebrandcrème of zelfbruinende crème kan het kuurpatroon beïnvloeden. Wij adviseren u, na het zonnen, te douchen en u in te smeren met een vochtregulerende crème.
10. Wanneer u na het zonnebaden last krijgt van blaren of ontstekingen, raadpleeg dan uw arts. Wij wensen u veel zonplezier!

Prijzen

1x  20 minuten € 10,00
5x  20 minuten abonnement € 45,00
10x  20 minuten abonnement € 85,00